Styrk Den Estetiske Skjønnheten I Hjemmet Ditt Med Disse Tipsene

I hjemmet forbedring, har du mange store ressurser tilgjengelig om du er erfaren eller ny på det. Du kan lære av magasiner, TV-programmer eller e-bøker. Denne artikkelen vil gi deg noen fantastiske råd om hvordan du kan gjøre din renoveringer den riktige måten. Klikk her: http://radon-og-radonmembran-tips.net

Fest en spiker som har spratt delvis ut av veggbelegget med et par gipsskruer! Sett inn en gipsskrue noen få inches over den fornærmende spikeren og en annen noen få inches nedenfor. Dette vil trekke gips eller annen vegg som dekker tilbake i veggstud, slik at du kan hamre spikeren tilbake på plass uten å blinde veggen. Mal den synlige spikeren og skruehodene, så er du ferdig!

Fest gulvet knirker med noen gipsskruer. Mens en annen person venter nedenfor i kryperommet eller kjelleren, gå over gulvet og finn hvor squeaking oppstår. Signal til personen nedenfor der problemet er. De kan sette inn en gipsskrue gjennom undergulvet og inn i gulvet for å stoppe knirker.

Når dine hjem forbedring planer krever store bad renovering, gjør deg selv en tjeneste og gjøre planer for å gjøre badene dine handicap-tilgjengelig. Selv om det ikke er nødvendig å konvertere badet helt nå, vil det være veldig praktisk å forberede det for fremtidige tilpasninger etter hvert som du blir eldre. De fleste forbedringer vil tilføre verdi når det er på tide å selge hjemmet ditt.

Når du gjør en elektrisk hjemmeforbedringsjobb, overvurder antall stikkontakter hvert rom trenger. Uansett hvor sjenerøse planene dine er, vil en ekstra duplex outlet i de fleste rom bevise seg en klok investering om og om igjen. Når det gjelder hjemmets videresalgsverdi, «det er for mange plugger her» er et uttrykk boligkjøpere aldri si.

Ny tapet kan forvandle et rom. Før du legger til tapet, må du finne ut hvilken type vegg som er under eksisterende tapet. Vanligvis er veggene enten gips eller gips glattet over lath. Du kan finne ut hva slags vegg du har å gjøre med ved å føle veggen, gips er vanskeligere, jevnere og kaldere enn gips. Du kan også prøve å tappe veggen, gips høres hul mens gips ikke.

Uansett hvilke rom du pusser opp i hjemmet ditt, kom med en plan på forhånd. Dette kan være en skisse eller tegning. Finn ut hva du vil gjøre med i hvert rom før du begynner. Dette er viktig fordi du ikke vil bli forvirret eller overveldet midt i prosjektet.

Hvis man ikke har noen trær på eiendommen sin, bør de sterkt vurdere å plante en for hjemmeforbedring. Ikke bare vil det ha mange forskjellige bruksområder for huset, og det er medlemmer, men det vil også se attraktivt ut for seg landskap. Et tre kan vokse og vare lenger i huset, noe som gjør det til en verdig hjemmeforbedringsjobb.

Du bør ha en bedre ide om hvordan du kan forberede deg på en vellykket oppussing prosjektet. Det er en god del informasjon der ute, og du må vite den riktige måten å bruke den. Ved å ha denne informasjonen på hånden, vil du være i stand til å forvandle hjemmet ditt til hjemmet du alltid har drømt om.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *