Fullfør Prosjektet Du Har Planlagt

Når apparatene dine mislykkes eller blir utdaterte, tenker du kanskje at det er på tide å pusse opp kjøkkenet med nytt skap og noen nye benkeplater og gulv. Det er mange typer oppussingsjobber folk prøver å gjøre av mange grunner. Før du trekker ut målebåndet, må du ta noen minutter å lese disse tipsene.

Vurder å konvertere ubrukte rom i huset ditt. Før du bruker for mye penger på å legge til et ekstra rom eller to i hjemmet ditt, bør du ser alvorlig på hva du må jobbe med. Får du mye bruk av det treningsrommet eller kontoret? Selv lagringsplasser som loft kan forvandles til noe nyttig, som et soverom.

Velg en hvit flis eller andre lyse stoffer når du gjør om taket ditt. De lysere flisene reflekterer mer av solens skadelige stråler og avstår fra absorpsjonen som er karakteristisk for mørkere fliser. Det er mulig å oppnå store besparelser på energiregningene på denne måten.

Når det gjelder forbedring av hjemmet , følg tarmfølelsen din om entreprenøren så lenge alt annet stemmer overens. Ikke engang vurdere noen du ikke helt stoler på, da du sannsynligvis har den følelsen av en grunn. Hvis du har et snev av mistillit mot entreprenøren du møter, kan det bare føre til sinne og mistillit på et eksponentielt nivå hvis ting ikke går etter planen.

Speckle og mal deretter hull for å bli kvitt dem. Spackle finner du i den lokale hjemmebutikken. Du trenger ikke mye, spesielt hvis hullene er små. En bobby pin kan brukes til å fylle små hull ved å bruke spackle med spissen. Bruk et gammelt kredittkort eller stort sett alt med en rett, hard kant for å glatte den tørkede spaken. Når dette er gjort, kan du begynne å male. Denne raske løsningen vil få ethvert lite hull til å forsvinne på en enkelt dag.

Sett en ring på pluggene! For å forhindre at små barn kobler disse potensielt farlige verktøyene til et strømuttak, skyver du bare en nøkkelring gjennom hullene på spissene på pluggen. For større plugger kan du til og med bruke den lille hengelåsen for å beskytte verktøyene mot potensielt farlig bruk.

Feil har en tendens til å plage enhver husstand. En flott måte å sikre at du har det under kontroll er ved å støvsuge og flytte ting daglig. Også pinecones er faktisk et flott middel for å holde feil unna. Samle pinecones og vis dem i en bolle for å: avvis bugs, og legg til en elegant touch til innredningen din.

Røykvarslere kreves for sikkerheten i hjemmet ditt. Mange hjem plasserer dem bare i bestemte områder. Du kan øke sikkerheten i hjemmet ditt ved å installere flere detektorer på steder som bad, kjøkken og kjellere. Disse områdene kan noen ganger overses, men utsatt for branner like mye eller mer enn resten av huset.

Du må bli informert om alt du prøver å oppnå i livet, og dette gjelder definitivt for forbedring av hjemmet. Det siste du må gjøre er å rote noe i hjemmet ditt. Vær oppmerksom på hva du lærte i denne artikkelen, og bruk disse tipsene til din neste forbedringsjobb.